Tandlægeskræk​

​Der er forholdsvis mange, der lider af tandlægeskræk og i Tandlægernes Hus er vi gode til at tage vare på hver enkelt person. Fortæl ærligt, hvordan du har det og vi hjælper dig. Vore patienter bliver faktisk raske, dine tænder og dit tandkød bliver sundt og vi hjælper dig stille og roligt af med tandlægeskrækken ved at møde dig, der hvor DU er :-)

Hvis du ønsker det, kan du få udleveret et par beroligende piller på klinikken. Den ene skal tages aftenen før behandlingen. Så sover du godt om natten. Den anden tages en times tid før behandlingen. Så slapper du helt af under behandlingen. Men du skal så tænke på, at du hverken må cykle eller køre bil, når du har fået beroligende medicin.

Med mindre der gør sig helt specielle forhold gældende, kan vi altid bedøve dig, så det ikke gør ondt.

Hvis det betyder meget for dig, at der f.eks. ikke bliver boret ved første besøg, skal du bare sige det, når du bestiller tid. 

  • Tag eventuelt en ven med til behandlingen, hvis du har brug for det.
  • Du har naturligvis ret til at være med til at bestemme tempoet i behandlingen.
  • Sig til, når det gør ondt. Du er den eneste, der ved, hvornår det gør ondt.
  • Bed om et håndspejl, hvis du vil se, hvad der foregår i din mund

​Hvis du undervejs ønsker at skifte til en anden tandlæge på klinikken, er du meget velkommen. Det er helt i orden. Det vigtigste er, at du overvinder din tandlægeskræk.


Når du er kommet igennem behandlingen, er det vigtigt at overholde de regelmæssige eftersyn. Måske skal intervallet mellem besøgene i en periode være kortere end normalt for at sikre, at du ikke falder tilbage i din gamle tandlægeskræk.

logo2017

​Provstevænget 1

8464 Galten

Tlf: 86 94 33 00
E-mail: info@tandlaegegalten.dk

CVR: 42057541

Åbningstider:

​Mandag Kl. 7.30 - 17.00

Tirsdag Kl. 7.00 - 18.00

Onsdag Kl. 8.00 - 17.00

Torsdag Kl. 8.00 - 16.00

Fredag Kl. 7.00 - 14.00​

Udfyld kontaktformular

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt